Privatkredi në Zvicër

Fillo tani dhe përfito

Privat-kredi Llogaritës
Me privatkredi nga Zagi, ju mund të përmbushni dëshirat tuaja dhe të zgjeroni buxhetin tuaj financiare.

Kredi-privat nga bankat zvicerane

Kohëzgjatja prej 12 deri 120 muaj, përqindja vjetore midis 3.5% deri në 6.9%.

Aplikimi falas

Aplikoni për një kredi të përshtatshme personale pa pagesë dhe merrni një vendim për kredi për vetëm disa orë.

Krahasimi i kredive

Krahasoni kreditin dhe aplikoni këtu. Nga ne do të merrni oferta të ndryshme dhe do të zgjidhni vetë ofertën më të mirë.

Sigurimi i kësteve

Ka situata në jetë që nuk janë as të planifikuara dhe as të padëshiruara. Por ato ndodhin. Prandaj merrni sigurim për mbrojtjen e kesteve tuaja mujore që të ndiheni plotësisht të sigurt.

Apliko privatkredi online

Mënyra më e mirë, komode dhe më e shpejtë për të marrë privat-kredi në Zvicër:

Apliko tash për kredi online.

Përfitimet tuaja të kredisë privat në zagifinanz.ch

✓ Aplikim falas

✓ Ju do të këshilloheni personalisht, me kompetencë dhe me maturi.

✓ Ju merrni interes të ulët dhe kushte të mira.

✓ Me një aplikim online për kredi-privat në Zagi, ju mund të merrni para shpejt dhe lehtë pa pasur nevojë të vizitoni një nga vendndodhjet tona.

✓ Aplikimi juaj për kredi do të përpunohet shpejt.

✓ Kreditet eksisues mund të zëvendësohen shpejt dhe lehtë pa asnjë problem.

✓ Ju mund të merrni sigurim shtesë kundër paaftësisë për punë ose papunësisë.

✓ Mund të mbështeteni në këste të vazhdueshme mujore.

✓ Ju mund të tërhiqni interesin e borxhit nga tatimi mbi të ardhurat.

Pyetjet e bëra shpesh

Deri sa mun të marë një kredi privat?

Shuma e kredisë personale varet nga buxheti juaj. Me të ardhura të mjaftueshme mund të merrni mbi 250,000 CHF.-.

Çfar është kredia private?

Kreditë privat janë kredi për persona privatë që janë të punësuar dhe që kanë të ardhura të rregullta mujore (të ardhuart nga papunësia, ndihma sociale nuk pranohen).

Kush mund të marrë privat-kredi?

Kreditë privat nuk janë për të vetëpunësuarit(persona që kanë kompanit e vate), por për individët privatë

Për çfarë mund të përdoret kredia privat?

Për nevojat tuaja personale, nëse keni një plan ose dëshironi të blini diçka dhe nuk ju mjaftojnë paratë, atëherë mund të merrni një kredi nga Zagi për të realizuar atë dëshirë.

Kush mund të më jap mua një kredi?

Ne ju mundësojmë marrjen e një privatkredie, pagesa e kredisë bëhet nga bankat Zvicerane.

Kushtet për një kredi privat online në zagifinanz.ch

  • Ju jeni midis moshës 18 dhe 69 vjeç
  • Ju jeni zviceran/e ose keni një leje qëndrimi B, C ose G
Merrni kredi privat me interes tüe ulët online

Për të marrë një kredi privat në zvicër, mjafton nëse jeni shtetas zviceran ose keni leje qëndrimi B, C ose G dhe keni të ardhura të rregullta.

Nëse i plotësoni kushtet

Jepni shumën e huasë që dëshironi dhe klikoni «Vazhdo te Aplikimi për Kredi», më pas plotësoni formularin e kredisë privat.

Marrja e kredisë

Ju mund të merrni kredi sigurt dhe pa probleme që ju nevojitet tani, prandaj mos prisni – filloni sot.

» Apliko falas për privatkredi

Ske pse humb kohë, aplikon tani dhe përfito nga krediti privat me kushte më të mira.

Privat kredi me interes të ulët në Zvicër Shqip

Kredi për shqiptarët që jetojnë në Zvicër. Këtu mund të aplikoni shqip dhe të merrni kredi nga banka zvicërane me interes të ulët.

Privat-kredi me interes të ulët në Zvicër

Ka shumë mënyra për të marrë një kredi me interes të ulët në Zvicër. Është e rëndësishme të krahasoni ofertat e ndryshme për të gjetur kredinë më të mirë për nevojat tuaja.

Një kredi e lirë mund t’ju ndihmojë të mbuloni shpenzime të paparashikuara ose të financoni blerje të mëdha. Ka shumë lloje të ndryshme kredie, të tilla si Kredi për makina, kredi konsumatore ose kredi personale.

Për të gjetur një kredi me interes të ulët në Zvicër, duhet të mësoni për ofruesit e ndryshëm dhe kushtet e tyre. Këshillohet gjithashtu të bëni një krahasim të kredisë për të gjetur ofertën më të mirë.

Është e rëndësishme që të jeni në dijeni të kushteve të shlyerjes dhe të jeni në gjendje të shlyeni kredinë. Një kredi me interes të ulët mund të jetë një mënyrë e mirë për të kapërcyer pengesat financiare ose për të bërë investime.

Kredite në Zvicër. Këtu do të gjeni një krahasim të pavarur dhe gjithëpërfshirës të kredisë që merr parasysh të gjitha ofertat përkatëse të kredisë personale zvicerane. Mund të krahasoni kushtet e bankave dhe institucioneve të ndryshme të kreditit dhe të gjeni ofertën e duhur për nevojat tuaja. Pavarësisht nëse keni nevojë për një kredi për një makinë, arsimim të mëtejshëm, lëvizje apo ristrukturim të borxhit, këtu do të gjeni normën më të lirë të interesit dhe afatin më të mirë. Ju mund të përdorni kalkulatorin e kredisë për të përcaktuar shumën e huasë që dëshironi dhe afatin tuaj dhe të paraqisni një aplikim falas, jo të detyrueshëm në internet. Ju përfitoni nga këshilla e shpejtë dhe kompetente e kredisë dhe një pagesë e thjeshtë dhe e sigurt e kredisë. Mësoni këtu për kërkesat, kontrollin e kredisë, kostot dhe procedurat për një kredi personale në Zvicër.