Aplikoni për kredi online dhe përfundojeni në mënyrë dixhitale në internet

Kredi në Zvicër me intere të ulët

Jep shumën e kreditit
Thjesht online ju keni mundësinë të merrni një kredi të ri më të lirë.

Thjesht merrni para kur ju nevojiten dhe për nevojat tuaja.

Kredi me interes të ulët

Për 10,000 CHF me një afat 12 muajsh, interesi kushton midis 155,70 CHF dhe 314,00 CHF.

Aplikim falas për kredi

Nuk ka tarifa përpunimi. Aplikimi për një kredi online këtu është falas, i shpejtë dhe i sigurt.

Para shtesë – zëvendësim i kredisë

Një kredi ekzistuese mund të shlyhet shpejt nga Zagi. Dhe më lir se ai që keni.

Histori të vërteta suksesi, kredi online  me këste

Me kredi online ose kredi me këste, ju mund të merrni para shpejt dhe lehtë pa pasur nevojë të vizitoni një nga vendndodhjet tona.

Rritja e kredisë

Ju keni një kredi te ne dhe keni nevojë për para shtesë: Ne ofrojmë kredi fleksibël dhe ju mund të shtoni kredinë tuaj sa herë të keni nevojë.

Shlyerjen e kredisë

Ju keni një kredi nga një huadhënës tjetër dhe dëshironi të merrni përsëri një kredi të ri. Kreditë ekzistuese mund të shlyhen shpejt përmes Zagit (ne e pagojmë borxhin eksistues) dhe ju do të merrni para shtesë nga ne, aq që ju nevojiten.

Zgjedhje e lirë

Zgjidhni afatin e kredisë sipas dëshirës nga 12 deri në 120 muaj. Ju gjithashtu mund të zgjidhni sigurimin e kësteve sipas dëshirës tuaj, dhe mund të tërhiqeni nga sigurimi i kreditit në çdo kohë.

Pagesa

Pasi të jetë miratuar kredia, ju do të merrni marrëveshjen e kredisë online me e-mail, WhatsApp ose me postë, në varësi të preferencës tuaj…


Ju e firmosni dhe na e ktheni përsëri dhe më pas fillon procesi i pagesës të kredisë.

Pyetjet e bëra shpesh

Çfarë është një kredi online?

Nëse jeni duke kërkuar për një kredi, me siguri keni parë tashmë alternativa të ndryshme. Krahas shkuarjes në një nga degët tona, tani mund të merni edhe kredi online. Por cilat janë ndryshimet midis kredisë në internet dhe me para në dorë, dhe cili lloj kredie është më i miri?

Në thelb, të gjitha kreditë me këste kanë një ofertë të ngjashme. Si huamarrës, ju merrni shumën që dëshironi, të cilën e paguani gjatë një periudhe kohore. Megjithatë, nëse e plotësoni këtë në internet ose në një nga degët tona, kjo ka pak ndryshim për vetë produktin.

Sa para mund të aplikoj për kredi online?

CHF 3’000.- deri në 500’000 CHF.-

Shuma e kredisë varet nga buxheti juaj.

Llogaritja e shpejtë e kredisë: 4000.- të ardhura neto mujore, kosto mujore banimi 1000.-, sigurim shëndetësor 250.- = përafërsisht 60.000.- huamarrje. Dhe nëse të ardhurat mujore janë 5,000 dhe llogaritësi i buxhetit është i njëjtë = rreth 90,000…

Më së miri është të plotësoni aplikacionin për kredinë online që tani dhe do të informoheni shpejt dhe me saktësi se sa para mund të huazoni.

Çfarë dokumentesh më duhen për një kredi online?

Për beqarë, të ndarë, të divorcuar, të ve:

  • Kopjet listat e pagave (fletat e Rrogave) 3 Muajt e fundit.
  • Për shtetasit zvicran/e: Kopje e kartës së identitetit ose pasaportës.
  • Për të huajt: Kopje e letës suaj të qëndrimit B, C ose D

Nëse është i martuar (nëse partneri punon):

  • Kopjet listat e pagave nga ju dhe nga partneri juaj 3 muajt e fundit.
  • Kopjet e letërnjoftimeve nga ju dhe nga partneri juaj.

Nëse të ardhura janë të ulëta, kopje e policës së sigurimit shëndetësor ose faturës aktuale të sigurimit shëndetësor

Sa shpejt do të marr një përgjigje nga kredia online?

Aplikimi për një kredi online është i sigurt dhe ju do të merrni një përgjigje brenda ditës (ditën kur plotësoni formularin për kredi).

Ku mund të marr kredinë më të lirë në internet?

Duke aplikuar për një kredi online këtu në zagifinanz.ch ju do të merrni ofertën më të mirë sepse askush nuk mund t’ju ofrojë një ofertë më të mirë se ne, ne i ofrojmë klientëve tanë gjithmonë kredinë më të lirë.

Ske pse humb kohë, aplikon tani dhe përfito nga krediti privat online me kushte më të mira.