Kredi – Privatkredi – Për Firma – Pensionerë *Zagi Finanz*

Beni llogarine te kredise tani Dhe Apliko menjehere per Kredi

Shuma e dëshiruar në CHF:
Kredi me interes të ulët në Zvicer

Thjesht apliko për Kredi

Apliko shpejt për kredi privat brenda pak minutash, pa plotësuar letra dhe pa pritur radhe.

Aplikoni për një kredi në internet »

Kredi deri CHF 500’000.- nga 3.5%

Me një të ardhur neto mujore prej 2780,00 në muaj «sipas llogaritjes së buxhetit» në zagifinanz.ch, ju mund të merrni një kredi deri 100,000 CHF.

Llogaritja e Interesit për 1 Vit

10,000 CHF, kohëzgjatja 12 muaj, interesi 3,5%, shuma bruto e huasë 10,155,70 CHF – 10,314,00 CHF interes për 1 vit CHF 155,70 deri në 314,00

Aplikoni për një kredi zvicerane online

Aplikoni për kredinë tuaj private online shpejt, të drejtë dhe lirë në Zagi.

Pavarësisht nga kredia juaj aktuale (kredi, borxhe me kartë krediti – EC, Master, Visa etj., Leasing), ju keni mundësinë të merrni një kredi të ri nga Zagi më lirë dhe mund të zëvendësoni kreditë tuaja ekzistuese. Ju paguani vetëm një tarifë të ulët mujore dhe kurseni para.

Si funksionon kredia jonë private

Kështu funksionon procesi i financimit

Aplikim i thjesht për kredi

Plotësoni formullarin tonë online. Është i shpejtë, i lehtë dhe i besueshëm.

Vendim i shpejtë

Ne do ta përpunojmë kërkesën tuaj për kredi menjëherë. Ju do të merrni një përgjigje në të njëjtën ditë.

Pagesa e kredisë

Pagesa me para në dorë ose transferim bankar në llogarinë tuaj, ju vendosni.

Shlyerja e kredisë

Me këste mujore. Është e mundur të pagohet edhe para afatit të caktuar.

Pse ne!

Zagi gjithmonë më i miri për kredi privat dhe financime

Zagi është një nga ofruesit kryesorë për kredi në Zvicër. Dhe i specializuar për kredite online. Klientët tonë mund të ndihen të sigurt dhe me besim te plot kur aplikojnë për një kredi online te ne, pasi ne jemi të specializuar në internet dhe e drejtojmë vetë të gjithë sistemin ne web. zagifinanz.ch është i sigurt dhe i mbrojtur me enkriptim 2048-bit, te dhenat tueja mund ti shohim vetëm ne.

Apliko falas!

Ske pse humb kohë,  aplikon tani dhe përfito nga krediti privat me kushte më të mira.