Zagi Kredi Zvicër: thjesht merrni në internet.

Shuma që dëshiron në CHF:




Aplikoni menjëherë për një kredi online në mënyrë të pakomplikuar, të thjeshtë dhe të sigurt

Aplikoni për kredi në zvicër

Përfitimet e kredisë private:

Me një  kredi privat partneri ynë mund të Plotësoj dëshirat e veta dhe të zgjeroj buxhetin financiar.

Plotësoni formullarin e thjeshtë online, dhe aplikoni falas.

Kredi për automjete – Financim:

Dëshironi urgjentisht të blini një makinë, një shtëpi ose keni një dëshirë tjetër. Pavarësisht se çfarë kërkoni, zagifinanz.ch ka financimin e duhur për nevojat dhe qëllimet tuaja.

Kredi online në Zvicër:

Kredi online me transferim online ose kredi me këste mund të merrni para më shpejt dhe më lehtë pa pasur nevojë të vizitoni një nga vendndodhjet tona.

Sigurimi i kësteve:

Ka situata në jetë që nuk janë as të planifikuara dhe as të padëshiruara. Por ato ndodhin.

Prandaj, ne ju rekomandojmë që të merrni sigurim për mbrojtjen e kesteve tuaja mujore që të ndiheni plotësisht të sigurt.

Kredia më e mirë që ju përshtatet

Me Zagi ju mund ta shikoni të ardhmen me më pak shqetësime, sepse kushtet tona janë transparente dhe ju ruani kontrollin e plotë të kostos. Sepse ne i trajtojmë shqetësimet tuaja me maturi dhe mbrojmë interesat tuaja. Dhe sepse ne jemi partnerë me të gjitha bankat kreditore në Zvicër.

Zbuloni tani se cila kredi është e duhura për ju.

Kështu funksionon procesi i financimit

Përgjigjuni disa pyetjeve dhe do të shikoni se për cilat produkte kreditore kualifikoheni në vetëm pak minuta.

Kredia juaj privat online: shpejt, e drejtë dhe e lirë

Qoftë për financimin e shtëpisë ose makinës, për shlyerjen e kredisë ose për të shtuar kredinë tuaj: Kredinë e duhur do ta gjeni këtu.

Zagi- ofron kredi të lira

Kredi nga zagifinanz.ch prej 3’000 deri në 500’000 CHF, me afat 6-120 muaj. Interesi i kredisë është ndërmjet 3.5% dhe 6.9%.

Merrni financa për veten

Dhe tani keni financimin për të realizuar ëndrrën tuaj. Merr frymë lehtë duke ditur se ke marrë ofertën më të mirë.

Llogaritni shumën e dëshiruar me kalkulatorin tonë të shpejtë të kredisë dhe aplikoni menjëherë.

Asnjë tarifë shtesë

Nuk ka tarifa përpunimi ose parapagime. ajo që ju shikoni është ajo që ju merrni.

Ju nuk pagoni asnjë frangë.

Ne jemi një shërbim plotësisht falas për ju.

Ju keni pyetje: Ne kemi përgjigje

Për kë është një zgjidhje e arsyeshme një kredi?

Keni një ide financimi: makinë, rinovim, blerje shtëpie apo keni nevojë për para për qëllimet tuaja.

Ne ju financojmë me një kredi nga Zagi.

Çfarë të dhënash ju nevojiten për një krahasim të kredisë?

Të dhënat personale:

Jepni të dhënat tueja personale në formularin për aplikim.

Dokumentat:

  • Nëse keni nënshtetsi Zvicran/e: Kopjen e ID-Kartës ose Pasaportën kopi, ndërsa për të huaj: Kopjen e lejes suaj të qëndrimit B, C ose G.
  • Kopjet e Listave të pagave (fletët e rrogat) tueja 3 Muajt e fundit (nëse keni mujore vetem të fndit).
Privat Kredi – Finanzim

Keni nevojë për para dhe keni nevojë për financim

Ju në përgjithësi keni nevojë për të financuar një objekt të ri ose të bleni nje Makinë ose ju kërkuar për një zëvendësim të lirë për kredite ekzistuese? Pa marrë parasysh se çka kërkoni Zagi konsideron qëllimet tuaja dhe nevojat për të siguruar fondet e nevojshme.

Ske pse humb kohë, aplikon tani dhe përfito nga krediti privat me kushte më të mira.