Aplikoni kredi për makinë shpejt online

Bleni një makinë me një kredi të lirë për makinë nga Zagi.

Llogarit kredinë e makinës
Blerja e një makine me para në dorë është alternativa më e lirë. Nëse ky opsion nuk është i mundur, atëherë kredia për makinë është padyshim zgjidhja më e lirë dhe më fleksibël në krahasim me leasing-un.

Thjesht merrni para kur ju nevojiten dhe për nevojat tuaja.

Makina tashmë është vjetëruar dhe duhet të zëvendësohet me një makinë tjetër ose të re.

Ne financojmë makinën tuaj thjesht dhe lehtë me një kredi online për makinë.

Kredi për makinë online nga Zagi 

Keni gjetur makinën tuaj të ëndrrave apo dëshirën e familjes për një makinë sportive apo makinë elektrike, tani lind pyetja se si do ta financoni makinën.

Financim për makina

Si zakonisht për makina të reja ofrohen oferta për leasing, por kjo nuk do të thotë se këto janë kushtet më të mira se kredisë për vetura.

Merni kredi

Krahasoni kreditë e makinave dhe aplikoni menjëherë. Krahasoni dhe zbuloni përfitimet e kredive të automobilave te Zagi.

Përfitimet e autokredisë

Zagi ju ofron kredi për të blerë makinën tuaj të ëndrrave shpejt dhe lehtë dhe nuk paguani asnjë frangë paraprakisht, si p.sh me leasing një depozite (shuma e depozitës është zakonisht 10 deri në 30% të çmimit të automjetit që keni zgjedhur).

 • Sigurimi gjithëpërfshirës nuk është i nevojshëm.
 • Ndryshe nga leasing-u, ju jeni pronar i automjetit.
 • Interesi i borxhit është i zbritshëm nga taksat.
 • Përfitoni nga një interes i ulët dhe këste mujore fikse.
 • Makinat e reja dhe makinat e përdorura mund të financohen.
 • Kredia e makinës mund të përdoret gjithashtu për të paguar riparimet dhe aksesorët e makinave.
 • Kredia mund të shlyhet në çdo kohë.
 • Në rast vështirësish financiare, automjeti mund të shitet.

Merni një Kredi për makinë online

4 hapa deri te kredija për makinën tuaj

Kështu Aplikoni tash për një kredi në internet, në mënyr komode nga shtëpia juaj ose në kudo që ndodheni:

1. jepni shumën e dëshiruar

Llogarisni këstet mujore të kredisë së dëshiruar nga 3,000 CHF deri në 500,000 CHF me kalkulatorin tonë të kredis për makina. Interesi i kredisë nga 3.5%. Zgjidhni afatin lirshëm nga 12 deri në 120 muaj.

2. Plotësoni dhe dërgoni

Plotësoni formullarin për aplikim dhe dërgoni dokumentet e nevojshme. Dokumentet mund të ngarkohen pas aplikimit, thjesht bëni nga një foto të dokumenteve dhe dërgoni ato, është e mundur edhe në email ose WhatsApp.

3. Lexoni ofertën e kredisë dhe nënshkruani kontratën

Pas një vendimi pozitiv të kërkesës suaj, do ta merrni kontratën e kredisë me email, WhatsApp ose me postë. Lexoni kontratën e kreditit, Nënshkruani kontratën dhe dërgoni përsëri te ne.

4. Pagesa e kredisë

Pasi të kemi pranuar kontratën tuaj të nënshkrojtur të kredisë, fillon procesi i pagesës. Ju do të merrni të gjithë shumën e kredisë në llogarinë tuaj bankare.

Ske pse humb kohë, aplikon tani dhe përfito nga autokredi me kushte më të mira.

Pyetjet e bëra shpesh

Cila bankë është më e mira për kredi të makinave?

Pas aplikimit për kredi kontrollohen: të ardhurat, aftësia kreditore dhe ZEK dhe del rezultati i pikëve. Në bazë të pikëve jepet edhe interesi i kredisë.

Krahasuar me bankat për kredi në Zvicër, zagifinanz.ch ju ofron ofertën më të mirë.

Sa të ardhura mujore nevojiten për të marrë një kredi për makinë?

Për të marrë një kredi për makinë, të ardhurat mujore duhet të jenë mbi 2400 CHF neto në muaj.

Cilat janë kërkesat për një kredi për makinë?
 1. Huamarrësi duhet të jetë në moshë madhore (midis 18-69 vjeç).
 2. Shtetësia zvicerane ose ka një leje qëndrimi B, C, G.
 3. Vendi i punës është në Zvicër.
 4. Vlerësimi i kredisë (scoring) të jetë i mjaftueshëm.
 5. Huamarrësi duhet të ketë të ardhura të rregullta.
Deri çfar shumë mund të aplikoj për një kredi për makinë?

Ju aplikoni për shumën e çmimit të makinës që dëshironi të blini (deri në 500,000 CHF). Mund të aplikoni edhe për më shumë se çmimi, por kjo varet nga të ardhurat tuaja mujore.

Sigurimi për makina në Zvicër

Me kompanitë tona partnere për sigurime në Zvicër ju jeni më mirë të siguruar pa mbikëqyrje. Premime të drejta dhe të lira. shërbimi më i mirë në Zvicër 100% online.